Rüyada siyah maymun görmek

Rüyada siyah maymun görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, maddi zarara uğrayacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada siyah maymun gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içerisindeki pozisyonunuzu veya duruşunuzu ilgilendiren stratejik hamleler yapabilirsiniz.

Rüyada siyah maymun görmek bütçesinin daralacağına, eve huzur dolacağına işarettir.

Rüyada aslan ve maymun görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Rüyada çok maymun görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymun kovalamak bol kazanç elde edeceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada yeşil maymun görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada maymunun kovaladığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, durumun değişmesine işaret eder.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak gelirin tükeneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Rüyada maymunla boğuşmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, arkasından gıybet edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments