Rüyada siyah kıyafet görmek

Rüyada siyah kıyafet görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret eder.

Rüyada siyah kıyafet gördüyseniz:

  • Özel bir problemin asıl nedenlerini bulmanız gerekebilir.

Rüyada siyah kıyafet görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kıyafetli insan görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kıyafetli adamlar görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Rüyada birini siyah kıyafetle görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada siyah kıyafetli erkek görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz kıyafet görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet eder.

Rüyada siyah nişan kıyafeti giymek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments