Rüyada siyah gece elbisesi görmek

Rüyada siyah gece elbisesi görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah gece elbisesi gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada siyah gece elbisesi giymek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah gece elbisesi görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada gece elbisesi almak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gece elbisesi giymek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek hastalıklarını yeneceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada pembe gece elbisesi görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada gece elbisesi giydiğini görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına işarettir.

Rüyada sarı gece elbisesi görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments