Rüyada siyah akrep görmek

Rüyada siyah akrep görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah akrep gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada küçük siyah akrep görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada siyah akrep öldürmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada siyah büyük akrep görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah küçük akrep görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah akrep görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah akrep görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada evde siyah akrep görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada sarı siyah akrep görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments