Rüyada şişman tavşan görmek

Rüyada şişman tavşan görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada şişman tavşan gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Rüyada şişman tavşan görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini şişman görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada şişman sevgili görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişmanlamış görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman bayan görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek sorunların üstesinden geleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman balık görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments