Rüyada sırtında sakal görmek

Rüyada sırtında sakal görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, yeni denemelerde bulunacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında sakal gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sırtında sakal görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç ve sakalın beyazladığını görmek darlık içine düşeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasını sakallı görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada sakal biri görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına işarettir.

Rüyada sakal birini sakalsız görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments