Rüyada sırtına krem sürmek

Rüyada sırtına krem sürmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtına krem sürmek gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada birinin sırtına krem sürmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada sırta krem sürmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sırtına krem sürmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada sırta krem görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, aç kalacağına işarettir.

Rüyada vücuda krem sürmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ayağına krem sürmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, yeni kişilerle tanışacağına işarettir.

Rüyada eline krem sürmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ele krem sürmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments