Rüyada sinek avlamak

Rüyada sinek avlamak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yanlış yollardan döneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, hayatının yolunda gideceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada sinek avlamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz her şeyi yapabilecek durumdasınız.

Rüyada sinek avlamak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz avlamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada timsah avlamak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, yönetici olacağına delalet etmektedir.

Rüyada culluk avlamak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada kurt avladığını görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve avlamak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Rüyada karga avlamak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan avlamak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments