Rüyada sınavı kaçırmak

Rüyada sınavı kaçırmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, uygulayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet eder.

Rüyada sınavı kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada sınavı kaçırmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada sınav kaçırmak başarısının yükseleceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına delalet eder.

Rüyada sınavı kaçırdığını görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına alamet eder.

Rüyada sınavı kaçırmak görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada önemli bir sınavı kaçırmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sınav saatini kaçırmak uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments