Rüyada sınavdan zayıf aldığını görmek

Rüyada sınavdan zayıf aldığını görmek sürekli tartışacağına, zararlarını telafi edeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada sınavdan zayıf aldığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, süregelen bir ilişkiniz olsa bile dış maceralar sizi cezbedebilir.

Rüyada sınavdan zayıf aldığını görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, istenmeyen olayların olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan zayıf almak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan zayıf not almak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunlarını teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıf not aldığını görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, hacetinizin giderilmesine alamet eder.

Rüyada sınavdan yüksek not aldığını görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, daha iyi anlaşır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada sınavdan yüksek aldığını görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments