Rüyada sınav yapmak

Rüyada sınav yapmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınav yapmak gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Rüyada sınavda derece yapmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalettir.

Rüyada sınav tercihi yapmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalettir.

Rüyada okulda sınav yapmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınav başvurusu yapmak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işarettir.

Rüyada sınav yapmak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, maddi kriz yaşanacağına yorulur.

Rüyada sınav olurken görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada sınava hazırlıksız girmek çevrenizden takdir görmeye, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet eder.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek mevki kaybına uğrayacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments