Rüyada sınav barajını geçmek

Rüyada sınav barajını geçmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, iyi geçiminin biteceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada sınav barajını geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir.

Rüyada sınav barajını geçmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada baraj yapımı görmek hastalıkların son bulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine yorulur.

Rüyada baraj yapıldığını görmek verilen emeklerin heba olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada baraj gölü görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, hayırla yad etmeye yorulur.

Rüyada boş baraj görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolu baraj görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Rüyada baraj suyu görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yeni bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada su barajı görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments