Rüyada birine simit vermek

Rüyada birine simit vermek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine simit vermek gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin olun.

Rüyada yarım simit görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada can simidi takmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada bayat simit görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit çalmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde can simidi görmek hayırlı bir yuva kuracağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada simit koklamak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit yemek yarınlara bakacağına, zaman bulmakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada birinden simit almak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments