Rüyada simit yaptığını görmek

Rüyada simit yaptığını görmek kendine çeki düzen vereceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada simit yaptığını gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada simit alıp yemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit paylaşmak kızgınlıkların geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada simit satın almak hayatından razı geleceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit hamuru görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada susamlı simit yemek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada simit ayran görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, parasını ve malını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada birine simit vermek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yanık simit görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments