Rüyada simit börek görmek

Rüyada simit börek görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Rüyada simit börek gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada simit börek görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada çekirdekli simit görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işarettir.

Rüyada simit satan görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına inanılır.

Rüyada simit dağıtmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret eder.

Rüyada çok simit görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada simit ayran görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada simit bölüşmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments