Rüyada silinmiş yazı görmek

Rüyada silinmiş yazı görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada silinmiş yazı gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Rüyada silinmiş yazı görmek bir konuda destek alacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran yazılarının silindiğini görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet eder.

Rüyada cam silindiğini görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sirius yıldızını görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sivasua gitmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sibirya kurdu yavrusu görmek geçim derdi çekeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada müzik cd si görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments