Rüyada silahlı kadın görmek

Rüyada silahlı kadın görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, işlerin günden güne açılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı kadın gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapmanız durumunda yararlı anlaşmalar yapabilir, karşınızdaki kişilerin düşüncelerini dikkate alarak bazı konularda uzlaşma sağlayabilirsiniz.

Rüyada silahlı kadın görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla kadın öldürmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla kafadan vurulmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla havaya sıkmak aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada altından silah görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ölmemek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada silah atıldığını duymak başarılarının devam edeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Rüyada mermisiz silah görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments