Rüyada silahlarla çatışma görmek

Rüyada silahlarla çatışma görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, maneviyata yöneleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada silahlarla çatışma gördüyseniz:

  • Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada silahlı çatışmada vurulmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, şansın kapanacağına delalet eder.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak husumetlerin başgöstereceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada silahlı çatışmada olduğunu görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı çatışma yapmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, fakirlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı çatıştığını görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı çatışmaya girmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Rüyada silah çatışması görmek ekmek ve dünya malı alacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments