Rüyada silahlı adam görmek

Rüyada silahlı adam görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, allah’ın inayetini kazanacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada silahlı adam gördüyseniz:

  • Olaylara mantıklı yaklaşıp, duygularınızı kontrol altına almayı başarabilirsiniz.

Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla adam öldürmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı adamlar görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işaret eder.

Rüyada silahla adam öldüğünü görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada silahli adam öldürmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eli silahlı adamlar görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments