Rüyada silahla adam öldürmek

Rüyada silahla adam öldürmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, ağız tadının bozulmayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, ortaklı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla adam öldürmek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada adam silahla öldürmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahli adam öldürmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına alamet eder.

Rüyada silahla adam öldüğünü görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalettir.

Rüyada silahla adam öldürmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, vaaz ve nasihate yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulan adam görmek her şeyin gönlünce olacağına, istediklerini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yarınlarına umutla bakacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı adam görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments