Rüyada silah kurşunu görmek

Rüyada silah kurşunu görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, borçlarının kapanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada silah kurşunu gördüyseniz:

  • Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada silaha kurşun doldurmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah kurşunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada silahla kurşunlanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, rahatsızlık vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kurşun atmak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada kurşun ve silah görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahtan çıkan kurşun görmek çok hayır duası alacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silaha kurşun koymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya alamet etmektedir.

Rüyada silahla kurşun görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments