Rüyada çiçek satmak

Rüyada çiçek satmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada çiçek satmak gördüyseniz:

  • Belli konulara sabit fikirli yaklaşmanın ya da ısrarcı olmanın faydasını görmeniz zor olabilir.

Rüyada çiçek satmak hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada çilek satmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı araba satmak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine alamet eder.

Rüyada birini satmak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev alıp satmak rızkının çoğalacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Rüyada evlilik yüzüğünü satmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada mal satmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev satmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments