Rüyada güneş gözlüğü satmak

Rüyada güneş gözlüğü satmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü satmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya ağzı laf yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada güneş gözlüğü satmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, hayra ve esenliğe inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü kullanmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü satın almak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada pembe güneş gözlüğü görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada güneş gözlük görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, prestij kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü hediye almak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments