Rüyada sıcak su görmek

Rüyada sıcak su görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su gördüyseniz:

  • Bazı konularda, hızla söz verme veya bazı olayların altından kalkabileceğiniz konusunda anlaşma eğiliminiz olsa da, bir süre sonra sözlerinizin arkasında duramayacağınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada sıcak suyun aktığını görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su havuzu görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada sıcak suyla birini yakmak beklediklerini duyacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birine sıcak su dökmek çok sorunlu günler geçireceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments