Rüyada sıcak su atmak

Rüyada sıcak su atmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, umduğunu bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak su atmak gördüyseniz:

  • Kalabalık eğlence yerlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada sıcak su atmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada birine sıcak su dökmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak su doldurmak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada sıcak suyla yıkanmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sıcak su görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak suyu görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak suya girmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada sıcak ve soğuk su görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments