Rüyada şeytanı tutmak

Rüyada şeytanı tutmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, inancının zayıflayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına alamet eder.

Rüyada şeytanı tutmak gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Rüyada şeytanın elini tutmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanı tutmak saygınlığının da artacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytana dua okumak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytan tarafından taşlanmak bereketli günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana karşı fatiha okumak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı korkutmak kazancı arttıracağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada siyah şeytan görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada şeytanı alt etmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments