Rüyada ayı tarafından ısırılmak

Rüyada ayı tarafından ısırılmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada ayı tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Son dakika gelişmelerine göre pozisyon almakta veya son dakika kararlarınızla belli konuların dışında kalmayı başarmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ayı tarafından ısırılmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada ayı ısırması görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada ölü biri tarafından ısırılmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt tarafından ısırılmak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Rüyada kadın tarafından ısırılmak hayattan yana yüzünün güleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şey tarafından ısırılmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından ısırıldığını görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments