Rüyada sevmediğin biriyle tokalaşmak

Rüyada sevmediğin biriyle tokalaşmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Rüyada sevmediğin biriyle tokalaşmak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla konuşmak tokalaşmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamla tokalaşmak sıkıntılı bir işe girileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalet eder.

Rüyada maymunla tokalaşmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, iyi geçiminin devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakanla tokalaşmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bayanla tokalaşmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments