Rüyada sevmediğin bir erkek görmek

Rüyada sevmediğin bir erkek görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, işinde terfi alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin bir erkek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın veya belli girişimlerinizin ivme kazanması için gerekenleri yapmalısınız.

Rüyada seven erkek görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin bir erkek görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Rüyada sevmediği bir erkek görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir erkeği görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına alamet eder.

Rüyada sevmediği bir erkekle evlenmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada sevmediği bir erkekle evlendiğini görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediği erkekle evlenmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Rüyada sezeryanla erkek bebek doğurmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments