Rüyada sevmediği birinin evine gitmek

Rüyada sevmediği birinin evine gitmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, engellerden kurtulacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sevmediği birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevmediği birinin evine gitmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada baska bir sehre gitmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, ticaretinin de hızlanacağına işarettir.

Rüyada sevmediğin birinin evine girmek vefalı bir insan olacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinin evini temizlemek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada teyzesinin evine gitmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca evine gitmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada evine gidememek yapılan ortaklıkların bozulacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birinin evine gitmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments