Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek

Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek işyerini kapatacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, allah’a dua edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi gördüyseniz:

  • Başkalarının önemsemediği bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada sevipte kavuşamadığı kişiyi görmek bilgi sahibi olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavrulmuş helva yemek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş nohut yemek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş badem görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada kavrulmuş kıyma yemek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, bunun için sabırsızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş nohut görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine kavuştuğunu görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına inanılır.

Rüyada kavrulmuş susam görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments