Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Rüyada sevgiliyle tartışıp ayrılmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşle tartıştığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada komşuyla tartıştığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına delalettir.

Rüyada başkasının tartıştığını görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının tartıştığını görmek emrinde insan çalıştıracağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments