Rüyada sevgiliyi kısa saçlı görmek

Rüyada sevgiliyi kısa saçlı görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi kısa saçlı gördüyseniz:

  • Yani fırsatlan yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada sevgilinin saçını kısa görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kısa saçlı görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kısa boylu görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa saçlı erkek görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Rüyada kısa saç taramak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments