Rüyada sevgilisiyle yemek yemek

Rüyada sevgilisiyle yemek yemek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye yemek vermek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yemek yaptığını görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle börek yemek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye yemek hazırlamak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle pasta yemek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle balık yemek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments