Rüyada sevgilisinin namaz kıldığını görmek

Rüyada sevgilisinin namaz kıldığını görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda sorun çıkartmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliyle namaz kılmak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle namaz kılmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin namaz kıldığını görmek onu doyasıya yaşayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin namaz kıldığını görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada sınıfta namaz kılmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet eder.

Rüyada cemaatin namaz kıldığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kişinin kazancının artacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde namaz kılmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide teravih namazı kılmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esra

Rüyamda sevgilim asker arkadaşlarıyla namaz kılıyordu nişanlandığımız için

Aygül

Merhaba. Rüyamda sevgilimin önce eski sevgilisiyle samimi olduğunu onu kucağına aldığını Sonra da kızı bırakıp ordan hızla uzaklaştığını gördüm. Sonra telefonla aradım öfkeli şekilde yanıma gel konum atıyorum dedi. Gittim bir odaya girdim orada formasıyla namaz kıldığını, namaza başladığı an ben içeri girdim beni gördü ve gözünden 2 damla yaş geldi. Sonra namaza devam etti. Sonra da bana sarıldığını gördüm.