Rüyada sevgilisinin başkasını sevdiğini görmek

Rüyada sevgilisinin başkasını sevdiğini görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin başkasını sevdiğini gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları gerektiren konularda, grup faaliyetleri esnasında veya ortaklık yapılması gereken işlerde sorun veya pürüzlerle karşılaşılabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla sevgili olmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanla sevgili olduğunu görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, rahat yüzü göreceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle bebek sevmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments