Rüyada sevgilisini başka bir kızla görmek

Rüyada sevgilisini başka bir kızla görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kalbini kıracağına, refah düzeyinin artacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, eve huzur dolacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini başka bir kızla gördüyseniz:

  • Belli bir özel ilişkinize çeki düzen vermenizi sağlayacak içsel kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada sevgilisini başka bir kızla görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilini başka bir kızla görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments