Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek karamsar olacağına, işlerin sarpa saracağına, korkularından kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başka kızla gördüyseniz:

  • Romantizm artıyor, sevdiğiniz bir kişiyle özel paylaşımlarınızı arttırmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini başka bir kızla görmek yüksek diploma alacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek rahat bir nefes alacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisini başka kızla görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments