Rüyada sevgilinin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevgilinin parmağında yüzük görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Kaçamak aşk yaşama eğiliminde bulunabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin parmağında yüzük görmek kötü haberlerin alınacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin parmağında yüzük görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada parmağımda yüzük görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızın parmağında yüzük görmek hasta olanın da iyileşeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada parmakta altın yüzükler görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments