Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sorunların sürekli artacağına, günah işlemekten korunacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, maaşının artacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kişinin ayakkabısını giymek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işarettir.

Rüyada pembe ayakkabı giydiğini görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının beyaz ayakkabı giydiğini görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, hasret çekileceğine yorulur.

Rüyada erkeğin ayakkabı giydiğini görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments