Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, verimin kaçacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, zaman bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek malından ve parasından ziyan edeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin ayakkabısını giymek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin ayakkabısını giymek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek büyük tartışmalara gireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar ayakkabı giymek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabıları farklı giymek sonuçtan memnun kalacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulur.

Rüyada ucu yırtık ayakkabı giymek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah lastik ayakkabı giymek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments