Rüyada sevgilini evine gitmek

Rüyada sevgilini evine gitmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini evine gitmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işleriniz hızlanmaya başlayacak.

Rüyada eski sevgili evine gitmek islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin evine gitmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin annesinin evine gitmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin evine gitmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini evine gitmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin evine gitmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada taziye evine gitmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments