Rüyada seven görmek

Rüyada seven görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seven gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada sevmediği bir erkek görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle tokalaşmak insanları sakinleştireceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin birine bağırmak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada seni seven birini görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle arkadaş olmak gelişiminin hız kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin biriyle sarılmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Rüyada sevenlerin kavuştuğunu görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments