Rüyada sevdiğinin eşini görmek

Rüyada sevdiğinin eşini görmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, dertlerin sonlanacağına, çok büyük destek vereceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin eşini gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Rüyada eşinin başka birini sevdiğini görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, maddi anlamda rahatlamaya delalettir.

Rüyada eşinin başkasını sevdiğini görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada eşinin sevdiğini görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini çok sevmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Rüyada eşini sevmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eski eşini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin eşini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Rüyada boşanan eşini görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments