Rüyada ayakta doğum yapmak

Rüyada ayakta doğum yapmak mutlu zamanlar geçireceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta doğum yapmak gördüyseniz:

  • En azından onlar tarafından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada ayakta doğum yapmak karşılıksız bırakmayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta tuvalet yapmak hedeflerine yaklaşacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta kaka yapmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işarettir.

Rüyada ayakta çişini yapmak bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta tuvaletini yapmak hayata küsecek duruma geleceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta yolculuk yapmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta idrar yapmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments