Rüyada sevdiğinin çocuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin çocuğunu görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yeni bir işe girileceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak geleceğe olan inancını yitireceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin çocuğunu görmek çok zor günler yaşayacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın çocuğunu görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğu sevmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin çocuğu öpmek sermayesini riske etmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments