Rüyada ayakta beklemek

Rüyada ayakta beklemek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada ayakta beklemek gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada ayakta beklemek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakta dikilmek sorunlarının geçmişte kalacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan kan aldırmak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet eder.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta sıçmak kısmetlerini de göremeyeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalettir.

Rüyada ayakta siğil görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sol ayaktan vurulmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta göz görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, konfor içinde olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments