Rüyada sevdiğini gömlekle görmek

Rüyada sevdiğini gömlekle görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, zorlukların son bulacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini gömlekle gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Rüyada sevdiğini siyah gömlekle görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, onlara galip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini beyaz gömlekle görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini gömlekle görmek mutluluktan havalara uçulacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek içebileceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gömlek giymek çocuk sahibi olacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments