Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek gördüyseniz:

  • Belli seçimler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek umduklarını bulamayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işarettir.

Rüyada kızının evine gitmek işlerinin kolaylaşacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın evine gitmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı evinde görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı evinde görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments