Rüyada sevdiğin kişiyle evleneceğini görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle evleneceğini görmek borçların kısa sürede kapanacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evleneceğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi evlenmiş görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek büyüleyeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi evde görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evleneceğini görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden evlenme teklifi almak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi evde görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments